Home » Local » Prefectul județului Vaslui a participat la o videoconferință, dedicată Departamentului pentru Situații de Urgență

Prefectul județului Vaslui a participat la o videoconferință, dedicată Departamentului pentru Situații de Urgență

Astăzi, 29 ianuarie 2024, prefectul județului Vaslui , Daniel Onofrei a participat alături de ceilalți prefecți din țară la o videoconferință prilejuită de împlinirea a 10 ani de la înființarea Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

“Această aniversare reprezintă o ocazie de a reflecta asupra progreselor realizate în domeniul gestionării situațiilor de urgență și de a sublinia importanța unei colaborări eficiente între instituțiile implicate. Departamentul pentru Situații de Urgență aa avut un rol important în asigurarea securității cetățenilor și în gestionarea situațiilor de criză de-a lungul acestor 10 ani. Prin implicarea sa activă în pregătirea, prevenirea și intervenția în situații de urgență, DSU a contribuit semnificativ la protejarea vieților și a bunurilor populației.

În calitate de prefect al județului Vaslui, doresc să subliniez importanța cooperării strânse dintre autoritățile locale, județene și centrale, în vederea gestionării eficiente a situațiilor de urgență. Prin colaborarea noastră și prin respectarea prevederilor legale și a recomandărilor specialiștilor, putem asigura un mediu mai sigur și mai protejat pentru toți cetățenii.

Felicit Departamentul pentru Situații de Urgență cu ocazia aniversării celor 10 ani de activitate și îmi exprimăm recunoștința pentru eforturile depuse în slujba cetățenilor” , a transmis reprezentantul Guvernului in teritoriu, Daniel Onofrei

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*