Home » Administratie » Vrem documente! Ceartă pe concediile de odihnă ale vicepreședinților CJ Vaslui

Vrem documente! Ceartă pe concediile de odihnă ale vicepreședinților CJ Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui a adoptat o hotărâre privind efectuarea în anul 2024 a concediului de odihnă neefectuat în anul 2023, de către cei doi vicepreședinții ai CJ-ului.

Astfel, Ciprian Trifan, vicepreședinte cu atribuții de președinte al CJ Vaslui are 25 de zile lucrătoare, iar Dan Marian, vicepreședinte al CJ Vaslui are trei zile lucrătoare.

Liviu Iacob, consilier județean PNL, a cerut conducerii CJ-ului să precizeze motivele pentru care cei doi vicepreședinți nu și-au luat concediul de odihnă.

„Care sunt documentele prin care au fost chemați la muncă pentru probleme extraordinare cei doi vicepreședinți?! Concediile de odihnă sunt programate și vrem să știm pentru ce au fost chemați din concediu”, a spus Liviu Iacob.

„Efectuarea în totalitate a concediilor de odihnă în anul 2023 de către persoanele care dețin funcții de demnitate publică nu a fost posibilă din cauza problemelor multiple ivite în desfășurarea activității consiliului județean. Potrivit prevederilor art.8 alin.(2) din Ordonanța Guvernului nr.80/2003, în cazuri excepționale, cu aprobarea consiliului județean, persoanele care dețin funcții de demnitate publică pot efectua concediul de odihnă anual și în anul următor”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*