Home » Local » Trei bărbați au furat găinile din mai multe gospodării aflate în orașul Negrești

Trei bărbați au furat găinile din mai multe gospodării aflate în orașul Negrești

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, în formă continuată.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, în orașul Negrești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 ianuarie 2024, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi sustras mai multe păsări, în valoare de peste 2.000 de lei, din două gospodării aflate în orașul Negrești, deținute de persoane în vârstă.

La data de 27 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au luat față de persoanele bănuite de comiterea infracțiunii măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 28 ianuarie 2024, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanță de judecată care dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, pentru două dintre persoanele cercetate, față de cea de-a treia (bărbat de 43 de ani) fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*