Home » Administratie » Investiție de peste 17 milioane de lei pentru reabilitarea drumului județean Vinderei – Brădești

Investiție de peste 17 milioane de lei pentru reabilitarea drumului județean Vinderei – Brădești

Conducerea Ministerului Dezvoltării a semnat 35 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny.

La nivel național, proiectele sunt în valoare totală de 481.322.870 lei și au ca obiective modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

La nivelul județului Vaslui au fost semnate trei contracte importante. Este vorba despre proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 242 G: Vinderei (DJ 242C km 0+000) – Brădești” cu o valoare de 17.372.089 lei, investiție implementată de Consiliul Județean Vaslui.

De asemenea, proiectul „Înființare rețea de alimentare cu apă în comuna Albești, județul Vaslui” cu o valoare de 11.459.517 lei și proiectul „Modernizarea drumurilor principale din satele Căpotești, Ivănești și Văleni, comuna Pădureni” cu o valoare de 10.950.000 lei.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*