Home » Local » Infractori reținuți de polițiștii vasluieni! Mandate internaționale pentru proxenetism și spălare de bani

Infractori reținuți de polițiștii vasluieni! Mandate internaționale pentru proxenetism și spălare de bani

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat două persoane urmărite internațional, în baza unor mandate internaționale de arestare.

La data de 1 februarie 2024, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au căutat și depistat în municipiul Vaslui, județul Vaslui, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, și o femeie, în vârstă de 25 de ani, soți, din aceeași localitate.

Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Anglia au emis mandate internaționale de arestare, persoanele fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, proxenetism și spălare de bani.

Persoanele sus-menționate au fost escortate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui și prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura