Home » Local » Fără permis de conducere! Un tânăr a ieșit la plimbare cu mașina pe străzile din municipiul Vaslui

Fără permis de conducere! Un tânăr a ieșit la plimbare cu mașina pe străzile din municipiul Vaslui

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 29 ianuarie 2024, ora 19.15, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Vaslui, au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 30 de ani, din Huși.

Persoana depistată nu a putut prezenta documente de identitate sau permis de conducere, motivând că nu le are asupra sa, bărbatul precizând verbal date de identificare nereale.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului autoturismului și că bărbatul de 30 de ani, din Huși, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut persoana bănuită, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: