Home » Culture » Sprijin financiar! Peste 1.400 de elevi frecventează cercurile de la Palatul Copiilor Vaslui

Sprijin financiar! Peste 1.400 de elevi frecventează cercurile de la Palatul Copiilor Vaslui

Palatul Copiilor Vaslui a solicitat un ajutor financiar în valoare de 200.000,00 lei pentru derularea unor proiecte propuse de către cadrele didactice, în perioada februarie – decembrie 2024. Cererea a fost înregistrată la Primăria Vaslui în data de 12 ianuarie 2024.

„Palatul Copiilor Vaslui este o unitate de învăţământ de stat specializată în activităţi extraşcolare, în cadrul cărora se desfăşoară acţiuni instructiv-educative specifice, prin care se aprofundează şi se diversifică cunoştinţe, se formează, se dezvoltă şi se exersează competenţe potrivit vocaţiei şi opţiunii copiilor şi se valorifică timpul liber al acestora prin implicarea lor în proiecte educative”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre care va fi dezbătut în ședința Consiliului Local Vaslui.

Activităţile extraşcolare specifice Palatului Copiilor Vaslui se desfăşoară în 20 cercuri grupate pe următoarele domenii: cultură, artistic, ştiinţific și turistic.

Peste 1.400 de elevi frecventează aceste cercuri (76 grupe începători, 55 grupe avansaţi şi 9 grupe performanţă). Elevii participă la proiecte educative care stimulează creativitatea, spiritul de echipă, interesul pentru cunoaştere şi deschiderea spre comunicare.

(Dănuț CIOBANU)

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura