Home » Local » Polițiștii au găsit trei cadavre într-o casă din localitatea Ștefan cel Mare

Polițiștii au găsit trei cadavre într-o casă din localitatea Ștefan cel Mare

Trei persoane au fost găsite moarte de către polițiști într-o casă din Ștefan cel Mare. Vineri, poștașul a descoperit cadavrele a două femei și a sunat la poliție. Ulterior, autoritățile au găsit și trupul unui bărbat în aceeași locuință, care se pare că era decedat de mai bine de cinci ani.

Ancheta polițiștilor pare a indica faptul că femeile, care au murit sufocate cu monoxid de carbon, ar fi ținut ascuns cadavrul bărbatului pentru a continua să încaseze pensia sa.

Poștașul a fost cel care a făcut descoperirea îngrozitoare când a venit la casa femeilor pentru a livra corespondența. El le-a găsit pe cele două femei moarte și a sunat imediat la poliție. Casa aparținea unei femei de 82 de ani, care era bolnavă.

Fiica ei, de 55 de ani, s-a mutat în casa mamei, împreună cu nepoata ei bolnavă psihic. Femeia în vârstă mai avea și un fiu, despre care vecinii spun că a plecat să locuiască la o mănăstire.

Pe 9 februarie 2024, la ora 13:31, Poliția din Vaslui a fost alertată prin apelul de urgență 112 că într-o casă din localitatea Ștefan cel Mare, sunt două femei decedate, posibil din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au găsit în casă cadavrele a trei persoane: cele două femei raportate și un bărbat. De asemenea, o altă femeie de 30 de ani, cu probleme psihice, a fost găsită și internată pentru evaluare și tratament la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru autopsie, pentru a determina cauza exactă a morții.

Un dosar penal a fost deschis, iar cercetările sunt în curs sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a investiga posibila ucidere din culpă

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*