Home » Local » ISU Vaslui: Raportul de Evaluare a Activităților în anul 2023

ISU Vaslui: Raportul de Evaluare a Activităților în anul 2023

În calitate de prefect al județului Vaslui, domnul Daniel Onofrei a participat astăzi la Raportul de Evaluare a Activităților desfășurate în anul 2023 de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt”. Acest raport reflectă angajamentul și devotamentul echipei ISU Vaslui în îndeplinirea misiunilor sale vitale pentru județul nostru.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” este o instituție importantă în asigurarea siguranței cetățenilor județului Vaslui, având responsabilitatea prevenirii și gestionării situațiilor de urgență.

Misiunile de bază ale ISU Vaslui s-au concentrat pe aplicarea legislației privind apărarea vieții, protejarea valorilor patrimoniale și culturale, a bunurilor materiale și a mediului înconjurător. Prin coordonarea acțiunilor de răspuns în situațiile de urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” a contribuit semnificativ la îmbunătățirea siguranței cetățenilor județului Vaslui.

În acest context, doresc să exprim recunoștința mea față de întregul personal al ISU Vaslui pentru eforturile depuse în dezvoltarea și menținerea unei structuri eficiente, care să asigure prevenirea, pregătirea și un răspuns optim în fața situațiilor de urgență. Încurajez și susțin apelul către forțele de intervenție de a comunica în mod constant și clar, subliniind că obiectivul tuturor instituțiilor este să garanteze siguranța cetățenilor, consolidând astfel încrederea în serviciile de urgență „, a transmis prefectul județului, Daniel Onofrei .

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*