Home » Local » Alarmă în mai multe spații comerciale! Un bărbat din Bârlad a furat bunuri expuse la vânzare

Alarmă în mai multe spații comerciale! Un bărbat din Bârlad a furat bunuri expuse la vânzare

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, în formă continuată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea a 4 infracțiuni de furt, în perioada mai 2023-ianuarie 2024, în spații comerciale din municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras, pe timpul zilei, bunuri expuse în vederea vânzării, din mai multe spații comerciale și dintr-un autoturism lăsat nesupravegheat, în parcarea pieței agroalimentare din municipiul Bârlad. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 5.000 lei și a fost recuperat în proporție de 70%.

In data de 16 februarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile..

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*