Home » Administratie » Bani de la Ministerul Dezvoltării! Străzi modernizate în Ivești și canalizare în comuna Albești

Bani de la Ministerul Dezvoltării! Străzi modernizate în Ivești și canalizare în comuna Albești

Conducerea Ministerului Dezvotării a semnat mai multe contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. La nivelul județului Vaslui un proiect în valoare de 6.518.326 de lei privește

„Modernizare străzi în sat Ivești, comuna Ivești, județul Vaslui”, iar un alt proiect în sumă de 22.634.519 lei vizează „Înființare rețea de canalizare în comuna Albești, județul Vaslui”.

La nivel național, au fost semnate 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 337.577.962,98 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, au ca obiective modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, lucrări de amenajare urbanistică, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

”Contractele semnate astăzi vor avea efecte semnificative și de durată pentru comunitățile locale. În acest sens, trebuie să privim înainte și să gândim politici, strategii, proiecte și programe pentru viitorul nostru și al generațiilor viitoare”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*