Home » Administratie » Orașul Negrești beneficiază de fonduri pentru infrastructura rutieră și un parc de joacă pentru copii

Orașul Negrești beneficiază de fonduri pentru infrastructura rutieră și un parc de joacă pentru copii

Orașul Negrești beneficiază prin bugetul de stat de finanțarea unor proiecte importante pentru comunitate. Astfel, la votarea bugetului în Parlamentul României, a fost alocată suma de un milion de lei pentru asfaltarea străzii Peneș Curcanul și suma de 250.000 de lei pentru modernizare unor alei și un parc de joacă pentru copii.

Referindu-se la aceste proiecte, Cristi Rusu, primarul orașului Negrești, a spus că este bucuros că a reușit să atragă finanțări și prin bugetul de stat.

Tot la capitolul investiții, în această perioadă se desfășoară procedura de achiziție publică pentru un proiect care vizează modernizarea iluminatului public în satele aparținătoare ale orașului Negrești. Este vorba despre Poiana, Parpanița, Căzănești, Valea Mare, Glodeni și Cioatele. Investiția este finanțară de către Administrația Fondului pentru Mediu și are o valoare de 1,5 milioane de lei.

Proiectul presupune audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea unui sistem de iluminat complet echipat cu telegestiune pentru 507 lămpi.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*