Home » Agricultura » Subvenții în agricultură! Acțiuni ale APIA Vaslui în teritoriu pentru informarea fermierilor

Subvenții în agricultură! Acțiuni ale APIA Vaslui în teritoriu pentru informarea fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui a desfășurat în cursul acestui an mai multe ședințe de informare ale fermierilor. Acțiunile în teritoriu au fost realizate împreună cu reprezentanți ai Direcției pentru Agricultură Județeană Vaslui și Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Vaslui.

Ședințele din cursul lunilor ianuarie și februarie au avut loc în comunele Șuletea, Văleni și Muntenii de Jos și în orașul Negrești.

„În afara acestor întâlniri, APIA are propriul sau program, în fiecare an, înainte de începerea campaniei de primire a cererilor unice pe suprafață în toate UAT-urile județului Vaslui, unde cu ajutorul conducerii locale desfășoara activități de informare a fermierilor arondați centrelor locale APIA. Aceste instruiri sunt efectuate de către angajatii APIA ai centrului local la care este arondată comuna respectivă”, a spus Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

Practic, consilierul APIA căruia i-a fost repartizat UAT-ul ține legătura în mod direct cu titularul de cerere de la momentul depunerii cereririi pănă la aprobarea la plata a acesteia.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*