Home » Local » Un bărbat din satul Armășoaia și-a dat foc la casă și s-a spânzurat

Un bărbat din satul Armășoaia și-a dat foc la casă și s-a spânzurat

Începând cu ora 02:00, pompierul militari din cadrul Detașamentului Vaslui și Punctului de Lucru Ivănești au intervenit cu trei autospeciale, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Armășoaia, comuna Pungești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, existând pericolul de extindere la o anexă gospodărească și un adăpost pentru păsări.

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de 80%. În interiorul locuinței nu au fost găsite persoane rănite ori intoxicate.

Majoritatea bunurilor aflate în interior au ars ori au fost degradate. Pompierii militari au salvat anexa gospodărească și adăpostul pentru animale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis.

La scurt timp după ce echipajele de intervenție au ajuns la bază, în dispeceratul comun 112 a fost înregistrat un apel telefonic prin care se anunța faptul că într-un copac din grădina aceleiași gospodării a fost găsit un bărbat spânzurat. La fața locului  a intervenit o ambulanță SMURD, însă victima era decedată.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*