Home » Local » Pregătiți pentru alegerile locale! Ciprian Trifan este candidatul PSD la șefia CJ Vaslui

Pregătiți pentru alegerile locale! Ciprian Trifan este candidatul PSD la șefia CJ Vaslui

Biroul Politic Județean al Organizației PSD Vaslui și-a desemnat candidații pentru alegerile locale din anul 2024. Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, a fost ales în unanimitate pentru candidatura la șefia CJ-ului.

De asemenea, social-democrații au validat toate propunerile de candidaturi pentru funcția de primar la nivelul UAT-urilor din județ, în următoarele zile urmând să se decidă persoana care va candida și pentru Primăria Vaslui.

După  ce a fost nominalizat de către Biroul Politic pentru a candida la conducerea CJ Vaslui, Ciprian Trifan a precizat că este o candidatură care îl onorează și a mulțumit colegilor din partid pentru sprijinul acordat în acest demers.

„Ani la rândul, în lupta electorală s-a vorbit despre negativism, despre nerealizările unuia sau altuia dintre candidați. Sper ca de această dată să fie o competiție electorală corectă, în care să fie puse pe prim plan nevoile locuitorilor județului Vaslui, să fie o competiție pe proiecte și pe planuri de viitor care să ducă la dezvoltarea acestei zone”, a spus Ciprian Trifan.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*