Home » Local » Accident rutier în municipiul Vaslui! Un bărbat în vârstă de 25 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident rutier în municipiul Vaslui! Un bărbat în vârstă de 25 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Aseară, pompierii militari vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru asigurarea măsurilor PSI și acordarea primului ajutor calificat unei persoane, în urma producerii unui accident rutier în municipiul Vaslui (în apropierea căii ferate din zona Green Garden – Bico Industries). În accident aub ost implicate un autocamion și un autoturism, în cele două autovehicule aflându-se doar conducătorii auto.

La sosirea pompierilor au  fost găsite două autovehicule avariate, conducătorii auto fiind evacuați. Un bărbat în vârstă de 25 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Din autocamion s-a scurs o cantitate destul de mare de lichide combustibile, rezervorul fiind avariat. Scurgerile au afectat o suprafață de circa 100 metri pătrați. Pompierii au asigurat măsurile PSI, au curățat și spălat carosabilul.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de polițiștii vasluieni.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*