Home » Local » Traian Petcu este candidatul oficial al PNL pentru Primăria Bârlad

Traian Petcu este candidatul oficial al PNL pentru Primăria Bârlad

Organizația Partidului Național Liberal Bârlad l-a desemnat pe Traian Petcu candidat pentru funcția de primar al orașului Bârlad. Decizia a fost aprobată în urma analizelor și a votului în unanimitate exprimat de colegii liberali din organizația locală.

După ce a precizat că a primit cu onoare misiunea de a candida pentru funcția de primar al orașului Bârlad, Traian Petcu și-a prezentat principalele coordonate ale programului politic.

„Ne propunem să oferim concetățenilor noștri varianta potrivită de a manageria corespunzător administrația orașului nostru, de a porni proiecte care să asigure dezvoltarea urbei noastre pe termen scurt, mediu și lung, astfel încât să oferim generaților actuale și viitoare un orizont pozitiv care să permită o dezvoltare durabilă, fără a mai avea doar posibilitatea de a părăsi Bârladul!”, a spus Traian Petcu.

Pentru atingerea acestui deziderat, candidatul liberal la Primăria Bârlad a făcut un apel la bârlădeni să participe la punerea în practică a noului  proiect politic.

„În urma revenirii unor colegi valoroși în cadrul PNL Bârlad și datorită noii resetări a organizației noastre, invităm bârlădenii care doresc să pună umărul la construirea Bârladului european cu un viitor posibil pentru copiii  noștri!”, a adăugat Traian Petcu.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*