Home » Administratie » Punctul termic de pe strada Smârdan va fi transformat într-un centru pentru tineret

Punctul termic de pe strada Smârdan va fi transformat într-un centru pentru tineret

Proiectul de investiții privind „Amenajare centru activități diverse pentru tineret în punctul termic situat în strada Smârdan” din municipiul Vaslui a intrat în linie dreaptă. După ce consilierii locali au aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenție a urmat activitatea de proiectarea și asistență tehnică pentru proiect.

În urma finalizării contractului de proiectare valoarea totală a devizului general a suferit majorări din cauza creşterii prețurilor anumitor categorii de materiale de construcţii. Prin urmare, valoarea totală este de 3.807.730 lei (cu TVA). Obiectivul de investiții va fi inclus în programul anual de investiţii publice pe anul 2024.

Principalele lucrări propuse: realizarea unui acoperiş compus din şarpantă de lemn ecarisat și învelitoare din tablă; înlăturarea tuturor straturilor aflate în componenta actualei structuri termoizolante a planşeului de sub podul neîncălzit și executarea unei izolaţii noi; izolaţie termică pereţi exteriori; înlocuirea tâmplăriei existente; refacerea pardoselilor, tencuielilor și finisajelor interioare și exterioare; montarea unei centrale termice noi în condensaţie, cu instalaţiile aferente și încălzire în pardoseală dimensionată corespunzător în funcţie de volumul încălzit al fiecare încăperi in parte etc.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*