Home » Local » A plătit 250 de lire sterline pe un permis de conducere fals

A plătit 250 de lire sterline pe un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere fals.

În data de 02martie a.c., în jurul orei 00.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 20 de ani.

La controlul de frontieră, într-un portdocument aparținând bărbatului, a fost identificat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, având imprimate datele și fotografia tânărului.

Avândsuspiciuni cu privire la autenticitateadocumentului, au fostefectuateverificărisuplimentare, ocazie cu care s-a constatatcăpermisulnuîndeplineştecondiţiile de formăşi fond ale unuiaautentic, fiindfals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat respectivul document prin intermediul unui concetățean, cunoscut pe o rețea de socializare, contra sumei de 250 de lire sterline.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*