Home » Local » Lucian Braniște este candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Vaslui

Lucian Braniște este candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Vaslui

Ieri, 2 martie 2024,  Biroul Organizației Municipale a PSD Vaslui a validat candidatura domnului Lucian Braniște la funcția de primar al municipiului reședință de județ.

În proxima ședință a Biroului Permanent Județean Vaslui vom confirma opțiunea colegilor de la municipiu întrucât aceasta a fost rezultatul unei competiții interne și a unui sondaj de opinie realizat în perioada 10-11 februarie.

Infomass Iași a realizat 842 de chestionare iar studiul rezultat arată că între cele două nume propuse, Ana Rinder și Lucian Braniște, există un număr egal de opțiuni din partea cetățenilor municipiului Vaslui.

Decizia doamnei manager de a continua mandatul în fruntea Spitalului Județean de Urgență a dus, în mod natural, la conturarea unei hotărâri a Organizației Municipale.

Procentele fiecărui candidat, întrebările și problemele identificate cu ajutorul repondenților vor fi făcute publice într-o conferință de presă ulterioară.

Opțiunea vasluienilor este clară către o continuitate în administrația orașului precum și a județului, astfel, prin intermediul domnilor Lucian Braniște și Ciprian Trifan,  Partidul Social Democrat Vaslui propune o echipă de oameni cu experiență în administrarea comunității noastre, singurii capabili să ducă mai departe proiectele de dezvoltare începute sau aflate în curs de finanțare fără sincope și perioade de adaptare în funcție.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*