Home » Local » Scandal în comuna Iana! Poliţiştii au reținut șase persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani

Scandal în comuna Iana! Poliţiştii au reținut șase persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut șase persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani, din comuna Iana, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au probat activitatea infracțională a șase persoane, din comuna Iana, bănuite că ar fi tulburat linistea și ordinea publică, la data de 22 februarie 2024, în zona unui local din localitatea Iana, și s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor conflicte mai vechi.

La data de 28 februarie 2024, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au față de doi bărbați cercetați, în vârstă de 35 și 40 de ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. La data de 29 februarie 2024, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

În aceeași zi, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au față de alte patru persoane cercetate, tineri cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 1 martie 2024, tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus  măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*