Home » Local » Expoziția de pictură „Simfonia florilor” este semnată de vasluianca Maria Ciobanu

Expoziția de pictură „Simfonia florilor” este semnată de vasluianca Maria Ciobanu

Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, instituție subordonată Consiliului Județean Vaslui, oferă oportunitatea celor care iubesc florile să admire cea mai recentă expoziție personală a Mariei Ciobanu.

Vernisajul expoziției a avut loc astăzi în prezența a numeroși vasluieni, care iubesc frumosul transmis prin culoare, și reprezintă un omagiu adus doamnelor și domnișoarelor la început de primăvară și cu prilejul zilei de 8 martie, Ziua Internațională a femeii.

Astfel, expoziția semnată de Maria Ciobanu, care cuprinde 88 de tablouri, reprezentă o adevărată simfonie a florilor și a culorilor.

Maria Ciobanu este absolventă a Școlii Populare de Artă – secția pictură și se află la a doua expoziție personală, după cea de caritate organizată în 2008.

A predat în învățământ, la Palatul Copiilor Vaslui, precum și la școlile gimnaziale „Mihai Eminescu” și „Elena Cuza”, reușind în colaborare cu elevii să obțină numeroase premii, distincții și medalii.

„Secretul pentru care viața merită să fie trăită este să ai pasiuni care să crească în mod constant și să te împlinească într-un final”, a transmis Maria Ciobanu, care în cariera sa profesională a reușit să facă terapie prin artă pentru copiii cu nevoi speciale în cadrul Centrului de Recuperare de la Paiu.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*