Home » Administratie » Credite de angajament pentru centrul dedicat tinerilor de pe strada Smârdan

Credite de angajament pentru centrul dedicat tinerilor de pe strada Smârdan

Primăria Vaslui suplimentează valoarea obiectivului de investiţii amenajare centru activităţi diverse pentru tineret în punctul termic situat în strada Smârdan, inclusiv proiectare cu credite de angajament în valoare de 1.650.000 lei, rezultând suma totală de 3.850.000 lei.

Suplimentearea fondurilor se face în cadrul rectificării bugetului local al municipiului Vaslui. Obiectivul de investiții este în programul anual de investiţii publice pe anul 2024.

„Operaţiunea este necesară pentru demararea procedurilor de achiziţie publică privind execuţia lucrărilor de construcţii-montaj pentru obiectivul de investiţii menţionat”, au precizat reprezentanții Primăriei Vaslui.

Principalele lucrări propuse la obiectivul de investiții vizează: realizarea unui acoperiş compus din şarpantă de lemn ecarisat și învelitoare din tablă; înlăturarea tuturor straturilor aflate în componenta actualei structuri termoizolante a planşeului de sub podul neîncălzit și executarea unei izolaţii noi; izolaţie termică pereţi exteriori; înlocuirea tâmplăriei existente; refacerea pardoselilor, tencuielilor și finisajelor interioare și exterioare; montarea unei centrale termice noi în condensaţie, cu instalaţiile aferente și încălzire în pardoseală dimensionată corespunzător în funcţie de volumul încălzit al fiecare încăperi in parte etc.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*