Home » Local » Olimpicii de la clasele de muzică vor fi premiați în cadrul concertului omagial „Romeo Tălmaciu”

Olimpicii de la clasele de muzică vor fi premiați în cadrul concertului omagial „Romeo Tălmaciu”

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 16, la Centrul de Afaceri Vaslui, va avea loc concertul omagial „Romeo Tălmaciu, eveniment organizat de Centrul Cultural Județean Vaslui și Consiliul Județean Vaslui.

Cu acest prilej, 9 elevi participanți la Olimpiada de interpretare instrumentală din acest an școlar vor fi premiați.

Este vorba despre Rareș Alexandru Galavan, Andrei Nikolas Ungureanu, Darius Constantin Crețu și Marius Valentin Trifan, de la clasa de clarinet, avându-l ca profesor îndrumător pe Eduard Bîțu, Andrei Stoica, Ștefan Lazăr, Albert Mihalache, Giani Alexandru și Constantina Țugulea, de la clasa de trompetă, unde profesor îndrumător este Lucian Agache.

„Din 2018 acordăm prin Centrul Cultural Județean Vaslui premiile „Romeo Tălmaciu” celor mai merituoși tineri instrumentiști din județul nostru. În acest an ne-am gândit să-i evidențiem pe elevii care s-au întors cu premii de la olimpiada de interpretare instrumentală. Sunt elevi de la clasele de clarinet și trompetă, iar în cadrul evenimentului îi vom aduce în fața publicului pentru a-i premia”, a declarat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

În cadrul concertului omagial „Romeo Tălmaciu” vor susține recitaluri fanfarele Rotaria, Trandafirilor și Valea Mare.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*