Home » Local » Un tânăr a spart o locuință și două mașini parcate în Bârlad și a furat bunuri și sume de bani

Un tânăr a spart o locuință și două mașini parcate în Bârlad și a furat bunuri și sume de bani

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, în mai multe locații din municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat ar fi pătruns prin efracție, în perioada august 2023-februarie 2024, într-un imobil și în două autoturisme parcate în municipiul Bârlad, sustrăgând mai multe bunuri și sume de bani. Prejudiciul creat se ridică la suma de 5.700 de lei.

La data de 4 martie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 5 martie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*