Home » Local » Un tânăr din Bârlad a furat de la o bătrână o sacoșă cu produse alimentare

Un tânăr din Bârlad a furat de la o bătrână o sacoșă cu produse alimentare

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 23 ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 2 martie 2024, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit, prin folosirea violenței, de la persoana vătămată, femeie de 66 de ani, din Bârlad, o sacoșă cu produse alimentare, în fața locuinței acesteia.

La data de 5 martie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

În data de 6 martie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*