Home » Local » Tâlhărie pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui! Doi tineri au fost reținuți

Tâlhărie pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui! Doi tineri au fost reținuți

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi tineri, în vârstă de 17 și 33 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, din Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 8 martie 2024, în municipiul Vaslui pe strada Mihail Kogălniceanu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în aceeași zi, la ora 22:00, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit, prin folosirea violenței și a amenințărilor, de la o persoana vătămată, tânăr de 22 ani, din Vaslui, un portofel conținând mai mai multe documente, pe care acesta îl avea asupra sa, în buzunar.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat integral.

Ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*