Home » Local » Donație de 400 de volume pentru elevii de la Școala Gimnazială Fundu Văii

Donație de 400 de volume pentru elevii de la Școala Gimnazială Fundu Văii

Dincolo de responsabilitățile zilnice, trăim din plin bucuria de a da sens împreună unui proiect de suflet, marcând simbolic Ziua Națională a Lecturii și în acest an.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături în demersul nostru de a oferi cărți copiilor dintr-o școală aflată în mediul rural! Astfel, am reușit să dăruim bucurie și educație prin universul lecturii, oferindu-le peste 400 de volume copiilor de la Școala Gimnazială Fundu Văii – structură a Școlii Gimnaziale „Ștefan Ciobotărașu” Lipovăț.

Cărțile donate și mesajele motivaționale ne-au convins că a dărui este o cale magică de împlinire, de comunicare, de bucurie, de viitor: „Un proiect foarte frumos! Felicitări pentru inițiativă !” (B.C.I.); „Să fie cu folos! Gânduri bune și mult senin! Mulțumim pentru oportunitatea de a dărui! (M.N.D.); „Încântată să particip de fiecare dată! Continuați!” (M.S.); „Sper ca această carte să ajungă la un copil dornic să îi descifreze tainele!” (M.P.A.); „Dragi copii, cartea deschide drumuri magice spre înalt! Să vă fie de folos!” (A.R.A) etc.

Printre oamenii generoși, ne-am regăsit colegii de cancelarie, vecinii, foștii elevi, rudele, prietenii… Fiecare carte dăruită este, de fapt, speranța noastră în bine, frumos, adevăr și bunătate.

Cu deosebită considerație, pentru toate aceste minunate „cărți bune, visate, răsfoite, dăruite, citite, recitite, primite de elevii altei școli care le-așteaptă …”!

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*