Home » Invatamant » Lapte, produse lactate, produse de panificație și mere pentru elevii din comuna Coroiești

Lapte, produse lactate, produse de panificație și mere pentru elevii din comuna Coroiești

Consiliul Județean Vaslui va repartiza suma de 67.932 lei către comuna Coroiești pentru implementarea Programului pentru Școli al României. Fondurile sunt alocate prin diminuarea sumei din bugetul alocat CJ-ului la indicatorul ,,Sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate la nivelul județelor”.

CJ Vaslui a aprobat lista produselor care se vor distribui în județul Vaslui în cadrul programului pentru școli al României și anume: lapte, produse lactate, produse de panificație și mere.

Consiliului Local al comunei Coroiești a hotărât asumarea responsabilității cu privire la derularea acordurilor-cadru/contractelor pentru achiziția produselor aferente programului pentru unitățile de învățământ din cadrul comuna Coroiești, pentru anul școlar 2023-2024. De asemenea, s-a decis și derularea măsurilor educative la nivelul UAT-ului, conform legislației în vigoare.

„Comuna Coroiești va avea asigurate fondurile necesare pentru implementarea Programului pentru școli al României în anul școlar 2023- 2024 la nivelul unităților de învățământ din comună”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre care va fi dezbătut în ședința ordinară a CJ Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*