Home » Business » Buget pe profit la Locativa Vaslui! Societatea administrează un fond locativ de stat de 277 apartamente

Buget pe profit la Locativa Vaslui! Societatea administrează un fond locativ de stat de 277 apartamente

Societatea Locativa SRL Vaslui își propune pentru acest an să realizeze venituri în valoare de 649,28 mii lei. Aceste venituri sunt prevăzute a se realiza cu un număr de trei salariaţi.

La capitolul cheltuieli totale, bugetul pentru anul 2024 prevede o sumă care se ridică la 630,30 mii lei. Este vorba despre cheltuieli cu bunuri si servicii în suma de 168,80 mii lei; cheltuieli de natură salarială în suma de 124,88 mii lei; bonusuri – tichete de masă în sumă de 25,28 mii lei etc. La capitolul rezultatul brut este estimat un profit de 18,98 mii lei.

SC Locativa Vaslui SRL are asociat unic municipiul Vaslui şi, conform legislației în vigoare, bugetul societăţii trebuie aprobat de Consiliul Local Vaslui.

Anul trecut, Primăria Vaslui a finalizat operațiunea de intabulare în cartea funciară a celor trei blocuri ANL din Zona Industrială, inclusiv faza de apartamentare. În condițiile în care operațiunea cadastrală s-a finalizat cele 80 de apartamente pot fi vândute către chiriași.

SC Locativa Vaslui administrează un fond locativ de stat de 277 apartamente, din care 105 sunt apartamente ANL.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*