Home » Local » 104 elevi din județul Vaslui au participat la Olimpiada de Informatică

104 elevi din județul Vaslui au participat la Olimpiada de Informatică

Olimpiada de INFORMATICĂ se adresează atât elevilor din învățământul public, cât și celor din învățământul particular și confesional, care au aptitudini deosebite în domeniul informaticii, nivel gimnazial si liceal.

Etapa județeană a Olimpiadei de informatică s-a desfășurat in 16 si 17 martie 2024 la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui. Cu acest prilej, le mulțumim pentru susținere tuturor colegilor implicați în organizarea și buna desfășurare a activităților.

La etapa județeană au fost înscriși 104 elevi:

  • Clasa a V – a 8: elevi;
  • Clasa a VI – a 4: elevi
  • Clasa a VII – a: 3 elevi;
  • Clasa a VIII – a: 8 elevi;
  • Clasa a IX – a: 25 elevi;
  • Clasa a X – a: 23 elevi;
  • Clasa a XI – a: 24 elevi;
  • Clasa a XII – a: 12 elevi;

„Regulamentul specific privind organizarea și desfășurarea olimpiadei de informatică” prevede obținerea unui punctaj minim de 80 de puncte (nivel gimnazial), respectiv de 120 de puncte (nivel liceal) pentru calificarea elevilor la etapa națională.

La etapa națională a Olimpiadei va participa, din fiecare județ, câte un elev, primul în ierarhia clasei de studiu la care a concurat, cu respectarea punctajului minim prevăzut de regulament și cei în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național realizat după finalizarea etapei județene/a sectoarelor municipiului București.

Astfel s-au calificat 7 elevi cu locul I pe județ si 15 calificați prin clasamentul național.

Elevii care vor reprezenta județul Vaslui la etapa națională la informatică sunt:

Andrei Cristian E.D. TURCU, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a obținut locul I. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt: Florica CIURESCU, Vlad Laurențiu NICU.

Ionuț Cristian N. TOMA, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

George Alexandru D. TĂNĂSUCĂ, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Dimitrie Octavian F. RADU, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt: Florica CIURESCU, Vlad Laurențiu NICU.

Diana-Delia G. DORNEANU, elevă în clasa a XII -a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Eleva studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt: Ion GRĂDINARU, Dan PRACSIU.

Andrei T. PUICĂ, elev în clasa a XI -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut locul I. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Andreea M. CLAPA, elevă în clasa a XI -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Eleva studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Vlad Laurențiu NICU.

Robert Ionuț P. DUMITRU, elev în clasa a XI -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Denis-Teodor C.C. CIOVNICU, elev în clasa a XI -a la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Negrești, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt:  Dumitru-Paul ȘOREANU și Dan PRACSIU.

Alexandru Daniel A. GHEORGHICĂ, elev în clasa a XI -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Matei Gabriel C. LUCA, elev în clasa a X -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut locul I. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Vlad Cristian M. APOPUȚOAIE, elev în clasa a X -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Ștefan T. PUICĂ, elev în clasa a IX -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut locul I. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Tudor L. COCU, elev în clasa a IX -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Vlad Laurențiu NICU.

Rareș George C. SAVA, elev în clasa a IX -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Vlad Laurențiu NICU.

Ștefan M. CLAPA, elev în clasa a V -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a obținut locul I, profesorul său îndrumător este Vlad Laurențiu NICU.

Victor R. CASANDRA, elev în clasa a VII -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a obținut locul I. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui, în cadrul programului „Hai la olimpiadă!” și la Palatul Copiilor Vaslui. Profesorii săi îndrumători sunt: Florica CIURESCU, Dan PRACSIU, Mihaela POPA.

Emilian A. CÂRNU, elev în clasa a VIII -a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a obținut locul I. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui, în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt: Vlad Laurențiu NICU și Ion GRĂDINARU.

Horațiu-Andreas C. TOMA, elev în clasa a VIII -a la Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală și la Centrul Județean de Excelență Bârlad. Profesorul său îndrumător este Bogdan MOCANU.

Mitruț-Gabriel C. SERENI, elev în clasa a VIII -a la Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală și la Centrul Județean de Excelență Vaslui, în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt: Vlad Laurențiu NICU, Irina BENEA, Alina Maria SEBENI.

Matei B. TEODOR, elev în clasa a VIII -a la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală și la Centrul Județean de Excelență Vaslui, în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Vlad Nicolae N. TOMA, elev în clasa a VIII -a la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, a intrat în clasamentul național. Elevul studiază infomatica la școală și la Centrul Județean de Excelență Vaslui, în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători pentru rezultatul obținut! Mult succes la etapa națională a competiției!

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*