Home » Local » Se fac angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui

Se fac angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui

Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea a 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini), din care 1 post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui: agent II de politie (și conductor câini) existent în statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, la poziția 318, Compartiment conductori câini, din cadrul Poliției municipiului Vaslui, prin încadrare directă, reîncadrare, transfer a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Anunțul întocmit de Inspectoratul General al Poliției Române poate fi accesat pe hub-ul de servicii al M.A.I., la link-ul: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192  (link-ul se găsește și pe pagina de internet al Poliției Române, la secțiunea: Posturi scoase la concurs).

Înscrierea  și depunerea dosarului de recrutare se realizează până la data de 07.04.2024, inclusiv, (perioada include și zilele nelucrătoare, până la data de 07.04.2024), online, la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui: resurseumane@vs.politiaromana.ro.

Documentele dosarului de înscriere se vor transmite la adresa de e-mail menționată, conform regulior stabilite în anunțul Inspectoratului General al Poliției Române.

Concursul va avea două probe de concurs: proba practică (eliminatorie) și testul scris.

Proba practică se va desfășura în intervalul 16.04 – 19.04.2024, conform programării ce se va realiza ulterior validării candidaturilor.

Testul scris va fi susținut în data de 20.04.2024. Locul unde se va desfășura proba, precum si ora începerii acesteia se va stabili în funcție de numărul candidaților și se vor comunica prin afișarea la sectiunea de fisiere a anunțului inițial

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*