Home » Local » Incendiu în Puiești! Un bărbat în vârstă de 80 de ani a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corporală

Incendiu în Puiești! Un bărbat în vârstă de 80 de ani a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corporală

Detașamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină în ajutorul SVSU Puiești, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din curtea unei gospodării din localitatea Ruși, comuna Puiești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul fusese lichidat de SVSU Puiești. În urma incendiului, proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani, a suferit arsuri de gradele I și II pe aproximativ jumătate din suprafața corporală, la nivelul feței, abdomenului, toracelui anterior și posterior. Medicul prezent la fața locului a solicitat elicopterul SMURD de la Iași însă, în acest moment, nu sunt sunt întrunite condițiile unui zbor în siguranță. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad.

Au ars aproximativ 5000 metri pătrați vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis (foc de igienizare inițiat în curtea locuinței).

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*