Home » Local » Cadouri și gânduri bune de la polițiștii vasluieni pentru seniorii județului

Cadouri și gânduri bune de la polițiștii vasluieni pentru seniorii județului

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au răspuns chemării celor în etate, suferinzi, și au mers în vizită la un cămin de bătrâni din județul Vaslui, pentru a duce cadouri și un gând bun.

Cu sprijinul contribuției benevole a polițiștilor și participanților la balul caritabil organizat cu ocazia Zilei Poliției Române, oamenii legii au dus la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din municipiul Bârlad aparate radio, sisteme de sonorizare, corpuri de mobilier pentru grădină și timp liber, televizoare, articole electrice de îngrijire, jocuri, pomi fructiferi și flori.

Prin exemplul nostru, dorim să încurajăm cât mai multe persoane să își îndrepte atenția și bunătatea spre persoanele în vârstă, fie că sunt în familie, fie că sunt beneficiare ale unor centre de îngrijire și să ofere grijă, timp și compasiune.

Așa cum se poate vedea din fotografii, orice gest, interacțiune, manifestație a afecțiunii le aduce acestora un zâmbet pe chip și le face ziua mai senină.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: