Home » Local » Accident grav în Muntenii de Jos! Un bărbat încarcerat prezenta multiple traumatisme

Accident grav în Muntenii de Jos! Un bărbat încarcerat prezenta multiple traumatisme

Aseară, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), o autospecială de stingere cu apă și echipaje specializate, pentru descarcerarea extragerea și acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident rutier produs în localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos. În accident au fost implicate două autoturisme și o singură persoană.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și un bărbat încarcerat. Victima prezenta multiple traumatisme și se afla în stare de seminconștiență. Bărbatul în vârstă de 21 ani a fost descarcerat și preluat de echipajul ambulanței SMURD pentru terapie intensivă mobilă. Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Pompierii militari au asigurat și măsuri PSI întrucât cel de-al doilea autoturism implicat în accident a lovit o țeavă pentru transportul și distribuția gazelor naturale.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*