Home » Local » Lot final – Olimpiada de limbă engleză

Lot final – Olimpiada de limbă engleză

Rezultatele remarcabile ale elevilor noștri obținute la Olimpiada de limbă engleză, etapa județeană, înscriu școala vasluiană în elita educației, ilustrând deja o tradiție. În urma atribuirii locurilor suplimentare, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național, realizat după finalizarea etapei județene, celor 9 elevi calificați inițial, li se alătură 7 elevi calificați pe locurile suplimentare.

Elevii care vor reprezenta județul Vaslui la etapa națională la limba engleză sunt:

Eric BOGHIU, elev în clasa a VII – a la Școala Gimnazială „Elena Cuza” Vaslui, profesor îndrumător Mirela DOP.

Ariana Maria GARABET, elevă în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, profesor îndrumător Erika Karina CHIRIAC.

Sophia Maria MATIEȘ, elevă în clasa a IX – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Carmen Luiza NEACȘU, calificată la clasa a IX -a, secțiunea A. Eleva studiază limba engleză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Oana Diana GHINEA.

Bianca Ștefania PANDELEA, elevă în clasa a IX – a la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, profesor îndrumător Teodora DONOSĂ, calificată la clasa a IX -a, secțiunea B.

Brianna-Alessia MIHĂILĂ, elevă în clasa a X – a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumător Denisa RACOVIȚĂ, calificată la clasa a X -a, secțiunea A.

Miruna GUGU, elevă în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Mihaela-Claudia LITEANU, calificată la clasa a X -a, secțiunea B.

Cleopatra APOSTU, elevă în clasa a XI – a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumător Liliana BAHNĂ, calificată la clasa a XI -a, secțiunea A.

Bianca Daria PRUNĂ, elevă în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesori îndrumători Carmen-Luiza NEACȘU și Narcis APRODU, calificată la clasa a XI -a, secțiunea B.

Matei GUȚU, elev în clasa a XII – a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profesor îndrumător Andreea IONESCU, calificat la clasa a XII -a, secțiunea A. Elevul studiază limba engleză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Andreea IONESCU.

În urma atribuirii locurilor suplimentare, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național, realizat după finalizarea etapei județene, celor 9 elevi calificați inițial, li se alătură 7 elevi calificați pe locurile suplimentare.

Rareș CHIRILĂ, elev în clasa a VII – a la Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” Bârlad, profesor îndrumător Oana Nicoleta SAMSON-CEPOI. Elevul studiază limba engleză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Abel CHIRICIOAIEI, elev în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Vaslui, profesor îndrumător Maria Camelia BOJESCU.

Ioana ENĂȘCUȚĂ, elevă în clasa a VIII – a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profesor îndrumător Andreea IONESCU. Eleva studiază limba engleză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Emma RACOVIȚĂ, elevă în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Vaslui, profesor îndrumător Maria Camelia BOJESCU.

Cristina RIZEA, elevă în clasa a IX – a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, profesor îndrumător Virginia Hortensia PRACSIU, calificată la clasa a IX -a, secțiunea A.

Luca ZAHARIA, elev în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Carmen-Luiza NEACȘU, calificat la clasa a X -a, secțiunea A.

Andrei Daniel CĂLIN, elev în clasa a XII – a la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad, profesor îndrumător Oana ACSINTE, calificat la clasa a XII -a, secțiunea A.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători pentru rezultatul obținut! Mult succes la etapa națională a competiției care se va desfășura în perioada 27 aprilie -01 mai 2024 la Hunedoara, jud. Hunedoara!

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*