Home » Local » Un tânăr din Galați a furat bunuri de la mai multe adrese din municipiul Bârlad

Un tânăr din Galați a furat bunuri de la mai multe adrese din municipiul Bârlad

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din județul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, la mai multe adrese din municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat ar fi pătruns prin efracție, în perioada 26 martie- 1 aprilie 2024, în scări de bloc și într-un autoturism parcat în municipiul Bârlad, sustrăgând mai multe bunuri. Prejudiciul creat, în valoare de 2.200 de lei, a fost recuperat și predat părților vătămate.

La data de 2 aprilie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 3 aprilie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*