Home » Local » Premierul Marcel Ciolacu a verificat la Bârlad stadiul de execuţie la şoseaua de centură

Premierul Marcel Ciolacu a verificat la Bârlad stadiul de execuţie la şoseaua de centură

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a vizitat astăzi municipiul Bârlad. Şeful Guvernului a verificat la Bârlad stadiul de execuţie la şoseaua de centură şi a apreciat faptul că firma de construcţii a reuşit să ajungă aproape de finalizarea lucrărilor, după ce s-au înregistrat mai multe întârzieri ale acestui proiect. El a dat asigurări că odată cu darea în folosinţă a centurii ocolitoare, în zonă va fi înregistrată o creştere economică.
Cu ocazia acestei vizite, premierul am mai declarat că Moldovei i s-a făcut până acum o mare nedreptate prin întârzierea lucrărilor la o autostradă care să traverseze această regiune.

Alături de ministrul Sorin Grindeanu, şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, premierul a inspectat lucrările de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului Bârlad.

„Mă bucur că în sfârşit vorbim de autostrada Moldovei şi am văzut împreună azi cu domnul ministru (Grindeanu – n.r.) că pe anumite porţiuni suntem la stratul doi. S-a făcut o mare nedreptate Moldovei, pentru că este ultima, şi iar trebuie s-o spun, a venit un bănăţean să ne facă nouă autostradă, cu toate că Buzăul nu e în Moldova. Important e că lucrurile sunt şi există un progres evident. Nu mai vorbim de poveşti, vorbim de lucruri palpabile”, a spus premierul Ciolacu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*