Home » Local » LOT FINAL – Olimpiada de limba franceză

LOT FINAL – Olimpiada de limba franceză

Rezultatele remarcabile ale elevilor noștri obținute la Olimpiada de limba franceză, etapa județeană, înscriu școala vasluiană în elita educației, ilustrând deja o tradiție. În urma atribuirii locurilor suplimentare, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național, realizat după finalizarea etapei județene, celor 10 elevi calificați inițial, li se alătură 10 elevi calificați pe locurile suplimentare. 

Elevii care vor reprezenta județul Vaslui la etapa națională la limba franceză sunt:

Georgiana-Elena MERLĂ, elevă în clasa a VII – a la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Vaslui, profesor îndrumător Aurelia CURELARU. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Ecaterina Camelia BADEA.

Marina Loreta ILOUANU, elevă în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Vaslui, profesor îndrumător Petronela Carmen RÂȘĂSCU.

Raluca Ioana OȚEL, elevă în clasa a IX – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Lola Gabriela TĂTARU, calificată la clasa a IX -a, secțiunea Normal. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ.

Roxana Gabriela NEACȘU, elevă în clasa a IX – a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, profesor îndrumător Monica SPRÎNCENATU, calificată la clasa a IX -a, secțiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ.

Ilinca MARCU, elevă în clasa a X – a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profesor îndrumător Elena TALAȘMAN, calificată la clasa a X -a, secțiunea Normal. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Lavinia Maria BOICIUC, elevă în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ, calificată la clasa a X -a, secțiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Iannis CRĂCANĂ, elev în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ, calificat la clasa a XI -a, secțiunea Normal. Elevul studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Diana Elena IRIMIA, elevă în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, profesori îndrumători Gina BUDACA și Oana-Petronela PONEA, calificată la clasa a XI -a, secțiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ.

Monica-Nicoleta HRISTICI, elev în clasa a XII – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Cristina-Anca BORȚUN, calificat la clasa a XII -a, secțiunea Normal.

Ioana MOCANU, elevă în clasa a XII – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Lola Gabriela TĂTARU, calificată la clasa a XII-a, secțiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ.

În urma atribuirii locurilor suplimentare, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național, realizat după finalizarea etapei județene, celor 10 elevi calificați inițial, li se alătură 10 elevi calificați pe locurile suplimentare.

Andreea Denisa ZUGRAVU, elevă în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Huși, profesor îndrumător Elena-Cristina CIUPILAN. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Lavinia Elena MERCAȘ, elevă în clasa a VIII – a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profesor îndrumător Elena TALAȘMAN. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Karina Elena BUHĂESCU, elevă în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Alexandra Nechita” Vaslui, profesor îndrumător Alina-Emanuela MORARU.

Alexia-Gabriela BORȚUN, elevă în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Amalia-Giorgiana CAZACU, calificată la clasa a X -a, secțiunea Normal.

Maria-Bianca GHEORGHE, elevă în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Cristina Anca BORȚUN, calificată la clasa a X -a, secțiunea Normal.

Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ.

Ema COVRIG, elevă în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, profesor îndrumător Oana-Petronela PONEA, calificată la clasa a X -a, secțiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ.

Maria CATANĂ, elevă în clasa a XI – a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profesor îndrumător Mihaela-Rodica LUCA, calificată la clasa a XI -a, secțiunea Normal. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Theodora Otilia OPREA, elevă în clasa a XI – a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumător Petronela-Corina MACOVEI, calificată la clasa a XI -a, secțiunea Normal. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Diana Maria URSULESCU, elevă în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Alexandru MÎȚĂ, calificată la clasa a XI -a, secțiunea Normal. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Diana COSTAN, elevă în clasa a XII – a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumător Petronela-Corina MACOVEI, calificată la clasa a XI -a, secțiunea Normal. Eleva studiază limba franceză și la Centrul Județean de Excelență unde are același profesor îndrumător.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători pentru rezultatul obținut! Mult succes la etapa națională a competiției care se va desfășura în perioada 26 – 30 aprilie la Iași, jud. Iași!

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*