Home » Local » Școala „Mihail Sadoveanu” Vaslui este campioana Moldovei la handbal băieți

Școala „Mihail Sadoveanu” Vaslui este campioana Moldovei la handbal băieți

Municipiul Vaslui a găzduit în aceste zile faza regională Moldova a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal băieți, gimnaziu.

Campioana județeană, Școala „Mihail Sadoveanu” Vaslui, a câștigat această fază, după ce a învins în finala mare a competiției Școala „Ion Creangă” Suceava, scor 18-14.

„Felicitări, tuturor participanților. Mă bucur că încă mai sunt dascăli dedicați, care promovează sportul de masă. Îmi doresc ca sportul de masă să se dezvolte din ce în ce mai mult. În afară de mișcare, copiii leagă prietenii, rămân cu amintiri plăcute și învață tot ceea ce ține de fair play. Copiilor de la Școala 10 Vaslui, cum este cunoscută la nivel de județ, le doresc mult succes la faza națională și să se întoarcă acasă cu o medalie”, a transmis Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, prezent la festivitatea de premiere alături de Lucian Braniște, viceprimarul municipiului Vaslui, și Cristiana Botan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Este pentru al doilea an consecutiv când Școala „Mihail Sadoveanu” Vaslui câștigă faza regională a ONSS la handbal băieți, gimnaziu.

Anul trecut, echipa coordonată de profesorii Cristinel Enache și Simona Ilieș a obținut medaliile de bronz la nivel național.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*