Home » Administratie » În municipiul Vaslui au demarat pregătirile pentru Capitala Tineretului din România 2025

În municipiul Vaslui au demarat pregătirile pentru Capitala Tineretului din România 2025

Guvernanța programului „Capitala Tineretului din România” a poposit în municipiul Vaslui, prin reprezentanții ei. Este  vorba despre Tudor Ogner – director executiv Capitala Tineretului din România, Andras Farkas – director executiv Capitala Tineretului din România, Mircea Meriacri – Președinte Consiliul Tineretului din România, Nicoleta Deliu-Pașol – director comunicare BCR și Ciprian Zamfiroi, director Grup Retail BCR Vaslui.

La eveniment au mai luat parte Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, precum și conducerea Federației Tinerilor din Vaslui: Denisa Săvuc, Teodora Mihăilă și Ioan Creţu.

Agenda zilei a cuprins primirea delegaților la sediul primăriei și schimbul interactiv de idei și opinii cu privire la activitățile ce vor fi derulate în acest an, în pregătirea Vaslui Capitala Tineretului din România 2025.

„Reprezentanții Guvernanței și-au reafirmat întreaga disponibilitate pentru ca programul anului viitor din cadrul Vaslui Capitala Tineretului din România 2025 să fie unul de succes și au încurajat Federația Tinerilor din Vaslui să li se adreseze în mod constant pentru a deveni pe deplin funcțională și sustenabilă. Întâlnirea a reliefat punctele comune ale celor trei entități (guvernanță, FTV și autorități publice locale) în ce privește interesele tinerilor vasluieni, respectiv locuri de muncă, locuințe și modalități plăcute și diversificate de petrecere a timpului liber”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*