Home » Local » Mesajul candidaților Dreptei Unite Vaslui: „Vasluienii trebuie să le dea o lecție dură celor de la PSD și să-i trimită pe tușă o cât mai lungă perioadă”

Mesajul candidaților Dreptei Unite Vaslui: „Vasluienii trebuie să le dea o lecție dură celor de la PSD și să-i trimită pe tușă o cât mai lungă perioadă”

de Dănuț CIOBANU 

Marius Arcăleanu este candidatul Dreptei Unite la Primăria Vaslui. Candidatura a fost stabilită în urma realizării unui sondaj la nivelul municipiului reședință de județ, care indică faptul că Marius Arcăleanu este favoritul alegătorilor vasluieni. Pentru președinția CJ-ului va candida deputatul Mihai Botez, președintele USR, iar pentru Primăria Bârlad viceprimarul în funcție Ana-Maria Vintilă.

Mariu Arcăleanu a spus că a avut loc o scurtă perioadă de negocieri și punere de acord în privința listelor electorale ale Dreptei Unite la Vaslui.

Candidaturile pentru Consiliul Județean (CJ) Vaslui și Primăria Vaslui au fost validate de liderii partidului, listele de candidați pentru CJ și consiliile locale au fost stabilite în urma unui algoritm stabilit de comun acord între filialele județene ale partidelor din cadrul Alianței Dreapta Unită.

„Transmitem un semnal pozitiv tuturor membrilor alianței noastre din cele trei formațiuni politice componente, un semnal de mobilizare pentru alegerile locale din 9 iunie. Putem câștiga Primăria Vaslui, putem obține un scor foarte bun și la nivel de județ, avem candidați de valoare în mediul rural”, a precizat Marius Arcăleanu.

Liderul Dreapta Unită a ami spus că județul Vaslui a fost mai bine de 30 de ani sub bocancul PSD și ar fi putut să facă multe pentru vasluieni, dar astăzi suntem printre cei mai săraci din țară.

„Au ținut Vasluiul în  subdezvoltare, în izolare, lipsit de conexiuni economice. Să aprinzi și stingi becuri, să strângi gunoiul și să cârpești străzi aceasta nu înseamnă viziune de dezvoltare a unui oraș, aceasta nu înseamnă administrație performantă. Acestea sunt lucrări de întreținere care pot fi făcute și fără primar. Câștigăm Primăria Vaslui, dăm PSD-ul la o parte și facem din Vaslui o comunitate puternică și mândră”, a explicat Arcăleanu.

Viziunea candidatului Dreapta Unită este de a trece de la un oraș întreținut și izolat de restul lumii, la un oraș dezvoltat și conectat cu restul lumii.

„La momentul potrivit voi prezenta mai în detaliu cum văd eu această ieșire dintr-o epocă nefastă pentru Vaslui, în care a fost captivi timp de peste 30 de ani, și înscrierea noastră în direcția cea bună. Sunt singurul care pot învinge PSD-ul în Vaslui. Acum patru ani unul din doi vasluieni m-a votat și le mulțumesc pentru această extraordinară încredere pe care mi-au acordat-o. Aceasta arată că vasluienii își doresc un nou început, vor ca orașul lor să meargă în direcția cea bună. Eu îi asigur că va fi bine. Încă puțin și va fi bine. Voturile nu trebuie risipite, voturile vasluienilor trebuie date pentru marea șansă de a scăpa de PSD, de a ne recâștiga orașul și de a-l înscrie în direcția cea bună a dezvoltării”, a adăugat Arcăleanu.

La rândul lui, deputatul Mihai Botez a spus în cadrul conferinței de presă că: „PCR, Partidul Comasat Român, format din PSD și PNL, într-un mod antidemocratic a ales să comaseze alegerile locale cu cele europarlamentare”.

„România și județul Vaslui, în special, sunt ținute în urmă din cauza unor oameni care fură cu portbagajul, fură din infrastructură, fură din sistemul de educație, fură din sistemul de sănătate, și – cel mai rău – ne fură încrederea unii în alții și încrederea că se poate mai bine și mai mult de atât, de fură viitorul. Am format Alianța Dreapta Unită știind că se poate și fără hoție, știind că se pot obține rezultate bune dacă punem la muncă competența, cinstea și buna credință”, a spus Mihai Botez.

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*