Home » Invatamant » Oferta Târgului Educațional Vaslui: 64 de clase de liceu și 20 de clase profesionale

Oferta Târgului Educațional Vaslui: 64 de clase de liceu și 20 de clase profesionale

Ieri și-a deschis porțile Târgul Educațional, eveniment ajuns la cea de a 25-a ediție, organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vaslui, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Timp de două zile, elevii de clasa a opta sunt așteptați la standurile liceelor vasluiene pentru a afla ofertele educaționale. Pentru anul școlar 2024-2025, liceele vasluiene au în oferta educațională înființarea a 64 de clase de liceu și a 20 de clase profesionale.

„Asemenea evenimente sunt de bun augur pentru elevi. Ca un sfat, să gândiți cu maturitate drumul pe care vreți să-l parcurgeți, pentru că acest drum pe care doriți să-l parcurgeți trebuie mai întâi să vă placă pentru a performa. Știm că pe piață sunt diverse meserii care vă fac cu ochiul, dar e posibil să nu performăm la aceste meserii, așa cum am performa în altele. Vă doresc succes, pentru a merge mai departe și să faceți performanță în tot ceea ce v-ați propus să faceți”, a precizat Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Târgul Educațional are loc la Vaslui, în incinta Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Vaslui, la Bârlad, în cadrul Colegiului Naţional „Gheorghe Roşca Codreanu”, și la Huși, la Colegiul Naţional „Cuza Vodă”.

(Dănuț CIOBANU)


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura