Home » Local » 30 de jandarmi au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad

30 de jandarmi au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad

30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui au donat sânge, vineri, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad, în cadrul Campaniei „Donează sânge, salvează o viaţă!”.

Campania se desfăşoară la nivel naţional şi este derulată de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română.

„Prin participarea la aceste campanii încercăm să fim alături de toţi cei care au nevoie de transfuzii de sânge. Gestul simplu, dar nobil, completează spiritul civic al fiecăruia dintre noi, dovedind empatia, dăruirea şi respectul faţă de semenii noştri. Cu această ocazie le mulţumim cadrelor medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru amabilitatea şi răbdarea cu care ne întâmpină la fiecare activitate de donare. Totodată, dorim să lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui.

Pe parcursul anului trecut, jandarmii vasluieni au participat la patru campanii de donare de sânge care s-au organizat cu diferite ocazii, dar şi individual, atunci când a fost nevoie.

„Cu această ocazie le mulțumim cadrelor medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru amabilitatea și răbdarea cu care ne întâmpină la fiecare activitate de donare. Totodată, dorim să lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, au transmis jandarmii vasluieni.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura