Home » Local » Mobilizare generală! Forța Dreptei Vaslui și-a lansat candidații pentru alegerile locale

Mobilizare generală! Forța Dreptei Vaslui și-a lansat candidații pentru alegerile locale

de Dănuț CIOBANU 

Ieri, a avut loc Conferința Județeană de alegeri a Partidului Forța Dreptei Vaslui și lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită din Județul Vaslui. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Vaslui. La conferință au luat parte 285 de delegați, care au votat în unanimitate noul Birou Politic Județean, președinte fiind ales Marius Arcăleanu.

Marius Arcăleanu, președintele Partidului Forța Dreptei Vaslui, a spus că de 30 de ani la Vaslui nu s-a întâmplat nimic. De 30 de ani au tăcut marile proiecte ale orașului, pentru că nu au existat.

„Timp de 30 de ani nu a existat nicio viziune de dezvoltare economică a municipiului reședință de județ. Nu s-a vrut să fie valoare adăugată la Vaslui. A fost ținut Vasluiul în izolare economică. PSD-ul este vinovat pentru toate aceste lucruri. Îmi doresc extraordinar de mult ca vasluienii să intre de pe 9 iunie încolo într-o eră a presperității. Noi știm cum să îi unim pe vasluieni, să nu mai fie această dezbinare pe care au făcut-o unii între noi. Avem de pus municipiul Vaslui pe direcția cea bună și să vindecăm rănile orașului”, a spus Arcăleanu.

Marcel Gangu, președintele Partidului Mișcarea Populară Vaslui, a spus că Forța Dreptei a rămas singurul partid liberal și pentru acest lucru a felicitat membrii organizației politice.

„Noi putem conduce în viitor destinele acestei țări și la nivel european. Îndemn alegătorii județului să voteze Alianța Dreapta Unită”, a spus Marcel Gangu.

Mihai Botez, președintele Uniunii Salvați România Vaslui, a spus că este candidatul la funcția de președintele al Consiliului Județean Vaslui din partea Alianței Dreapta Unită.

„Să avem încredere în misiunea pe care o avem de a dezvolta județul Vaslui. Să avem încredere că se poate, odată ce răul este îndepărtat. Putem să modernizăm acest județ. Putem avea un nou început în direcția bună”, a spus Botez.

Și fostul ministru Violeta Alexandru a fost prezentă la manifestare și a spus că sunt puse foarte multe etichete pe vasluieni, lucru care afectează inclusiv atragerea de investiții pentru dezvoltare. Tocmai de aceea, oamenii politici de la nivel central ar fi trebuit să sprijine județul.

„De câte ori a venit președintele României în județul Vaslui să vorbească cu vasluienii?!”, a întrebat ministrul.

La eveniment a luat parte și Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, care a spus că a vizitat de foarte multe ori județul Vaslui și cunoaște foarte mulți vasluieni, dar nu înțelege cum de PSD ține pe loc județul de peste 33 de ani. Multe persoane sunt credule și s-au lăsat amagite de minciunile PSD din campaniile electorale.

„E momentul să întrebați oamenii ce au câștigat de pe urma PSD? Cei din PSD sunt plini de bani și-au angajat toate rudele, prietenii și trăiesc pe picior mare. Copii vasluienilor ăși caută norocul în altă parte. PSD ni și-a dorit niciodată dezvoltarea economică a județului Vaslui”, a spus Orban.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*