Home » Local » Federaţia Română de Handbal va organiza în municipiul Vaslui Turneul de Handbal Masculin „Trofeul Carpaţi”

Federaţia Română de Handbal va organiza în municipiul Vaslui Turneul de Handbal Masculin „Trofeul Carpaţi”

Consilierii locali vor aproba asocierea dintre municipiul Vaslui şi Federaţia Română de Handbal, în vederea organizării Turneului Internaţional de Handbal Masculin – tineret „Trofeul Carpaţi” ediţia 2024 și a stagiului de pregătire centralizat Lot România Tineret 23-25 iunie 2024. Turneul va avea loc în perioada 26-30 iunie 2024.

„Federaţia Română de Handbal susţine ca va fi turneul cu cel mai mare impact pe care echipa naţionala de tineret îl va susţine în zona de est a României în acest an, deoarece este ultimul din seria de pregătire înaintea participării la Campionatul European de handbal MENS’S 20 EHF EURO 2024 din 13-21 iulie 2024 organizat in Slovenia. De aceea, pentru acest turneu vor fi importante nu numai aspectele organizatorice cât şi prezenţa publicului, toate acestea contribuind la promovarea handbalului romanesc de calitate. Mai mult decât atât „Trofeul Carpaţi” va fi televizat de către Pro Arena”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi dezbătut în ședința Consiliului Local Vaslui.

Pentru buna organizare a evenimentului, Federaţia Română de Handbal solicită suma de 396.000 lei, costuri care prevăd servicii hoteliere pentru cele 4 echipe invitate: România, Polonia, Serbia, Macedonia, în perioada 26-30 iunie 2024 si un stagiu de pregătire prealabilă pentru echipa naţionala în perioada 23-25 iunie 2024.

De asemenea este necesară si găzduirea oficialilor FRH – (arbitri, delegaţi), transmisii live platforma Youtube – altele decât TV, fotograf, uniforme pentru staff şi voluntari (tricouri), consumabile papetărie, servicii medicale – ambulanţă, transport local echipe/staff, pază – acces interior.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*