Home » Business » Vine recepția! Constructorul a finalizat lucrările la proiectul „Pod pe DJ 245 E”

Vine recepția! Constructorul a finalizat lucrările la proiectul „Pod pe DJ 245 E”

Consiliul Județean Vaslui va modifica hotărârea privind aprobarea devizului general actualizat, a devizului general pentru lucrările rest de executat privind obiectivului de investiții „Pod pe DJ 245 E, km. 2+705”. Investiția este aprobată pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

Prin urmare, se aprobă finanțarea de la bugetul local al județului Vaslui a sumei de 3.240.420 lei, TVA inclus, reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local.

Finanțarea obiectivului de investiții se realizează de la bugetul local al județului Vaslui și de la bugetul de stat, acesta fiind inclus în „Lista obiectivelor de investiții finanțare prin Programul național de investiții Anghel Saligny”, județul Vaslui – poziția nr. 121, ID: 9389, astfel: finanțare de la bugetul de stat: 5.828.289 lei, TVA inclus; finanțare de la bugetul local al județului Vaslui: 3.240.420 lei, TVA inclus.

Lucrările au fost finalizate în data de 18 martie 2024, urmând ca în scurt timp să fie demarate procedurile privind organizarea recepției la terminarea lucrărilor.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*