Home » Local » Mai mulți elevi din județul Vaslui au fost premiați la etapa națională a Olimpiadei de Informatică

Mai mulți elevi din județul Vaslui au fost premiați la etapa națională a Olimpiadei de Informatică

Olimpiada de INFORMATICĂ se adresează elevilor și profesorilor doritori de performanță, pentru care informatica înseamnă pasiune, creativitate și dorință de cunoaștere!

Etapa națională a Olimpiadei de informatică, s-a desfășurat în perioada 23-28.04.2024 la București. Astfel la secțiunea liceu s-au calificat 4 elevi cu locul I pe județ si 11 calificați prin clasamentul național. Elevii din județul Vaslui premiați la etapa națională a olimpiadei de informatică sunt:

Andrei Cristian E.D. TURCU, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a obținut MENȚIUNE M.E. și MEDALIE DE ARGINT. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorii săi îndrumători sunt: Florica CIURESCU, Vlad Laurențiu NICU.

Ionuț Cristian N. TOMA, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut MEDALIE DE ARGINT. Elevul studiază infomatica la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

George Alexandru D. TĂNĂSUCĂ, elev în clasa a XII -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut MEDALIE DE BRONZ. Elevul studiază informatică la școală, la Centrul Județean de Excelență Vaslui și în cadrul programului „Hai la olimpiadă!”. Profesorul său îndrumător este Dan PRACSIU.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*