Home » Local » Marius Arcăleanu și-a depus astăzi candidatura la Primăria Vaslui din partea Alianței Dreapta Unită

Marius Arcăleanu și-a depus astăzi candidatura la Primăria Vaslui din partea Alianței Dreapta Unită

La evenimentul de depunere a dosarelor, Marius Arcăleanu a spus că membrii alianței au înregistrat ultimii candidaturile la Primăria Vaslui, dar după alegerile locale vor fi primii în opțiunile de vot ale vasluienilor.

„Eu le mulțumesc tuturor colegilor care au venit astăzi să susțină candidatura lui Marius Arcăleanu la Primăria municipiului Vaslui și a colegilor din Alianța Dreapta Unită pentru Consiliul Local Vaslui. Avem o echipă omogenă, lângă noi sunt viceprimari, ingineri, profesori, deputați, sunt colegi din toate categoriile profesionale, și mergem înainte spre victoria de pe 9 iunie 2024. Primăria Vaslui va avea un nou început, în direcția cea bună”, a spus Marius Arcăleanu.

Prezent la eveniment, deputatul USR Mihai Botez, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui la alegerile din 9 iunie, a precizat că depunerea dosarelor pentru Primăria și Consiliul Local al municipiului Vaslui completează toate candidaturile depuse la nivel de județ.

„Mă bucur că astăzi o echipă atât de numeroasă din partea Alianței Dreapta Unită, USR, PMP și Forța Dreptei, și-a unit forțele și suntem siguri că mergem la victorie. Avem soluții și urmează o campanie electorală în care vom discuta despre ce s-a făcut rău și ce se poate face bine la nivel de județ și de municipiu. În Consiliul Local l-am avut pe viceprimarul Cătălin Mîndru și echipa consilierilor USR care au mers mereu pe calea corectă, calea legală, calea cea bună, și au fost în permanență în legătură cu cetățenii. În același mod am vrea să comunicăm și să facem lucrurile chiar mai bine pe viitor, iar prezența aici a lui Cătălin Mîndru, împreună cu Marius Arcăleanu, candidatul la primărie, este o garanție a acestui lucru. Le urez succees! Sunt aici ca să-i susțin și sunt sigur că împreună vor face o treabă foarte bună, iar Primăria municipiului Vaslui va avea o nouă conducere, cu adevărat minunată”, a precizat Mihai Botez.

(Dănuț CIOBANU)

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura