Home » Local » Infracțiuni pe șosele! Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane

Infracțiuni pe șosele! Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

La data de 5 mai 2024, ora 23.40, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de patrulare pe strada Decebal din Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Vaslui.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La data de 5 mai 2024, ora 16.17, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Huși, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Huși.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Huși, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

La data de 6 mai 2024, ora 20.55, polițiștii Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Paiu din Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către o tânără de 17 de ani, din comuna Lipovăț, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, eliberat de către autoritățile din România sau de către alt stat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 7 mai 2024, ora 04.09, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Draxeni, com Rebricea, județul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 39 de ani, din comuna Rebricea.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” .

 

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura